Saturday, April 16, 2011

buğba badladıyom

Dikkat! biraz sonra okuyacağınız satırlar tamamen acayib şeyler yiyen ve haplardan dolayı bi süredir beynini aldırmış gibi davranan biri (ben yani pek bi sik yok yine) tarafından yazılmıştır. Sonra vay efendim hep İsmail Türüt gibi yazıyosun diye çıkışmayın bana. Gerçi kimse okumuyo buraları istersem buralara meme meme yazayım mühim deyil.

Yine teknik üniversite ortamlarındayken (bütün gün xvideos senin youporn benim dolaşan kıllı, koltuk altı ve apışarası koyun peyniri kokan "ozon bile delindi kızlar hala naz yapıyor hohoho" düşüncelerinde adamların olduğu yerler) durumu öğrencilerden de kötü bir canlı gördüm. İlk başta inanmadım. Kendimi böyle korsanların saldırısına uğramışımız da(belki de zikmişlerdir sabaha kadar mokoko falan) Afrika'nın bi adasında öğle ezanıyla anca kendine gelebilmiş gibi hissettim. Sonra yok lan essah bu dedim aynı metin akpınar gibi.

Kendine sakso çeken köpeği gördüm. Sokakta seks yapan çok köpek görsem de küsküyü kendine vereni hiç görmemiştim lan. Çok acayip değil mi, bir meriln manson bi eminem gibi (onlar gibi kaburgalarını aldırıp aldırmadığına emin deyilim ama) kendi ağzına fişekliyordu. Heralde hayvancağız da (niye hayvancağız diyorsam orspu çocuğu ibnenin teki halbuse) ortama ayak uydurmuştu. Mühendislik kızsızlığına isyan etmiş. Gözleriyle bana "kaldırıp kuşağı yapmak isterim uşağı ama elde var 0" gibi bişeyler anlatmak istiyordu. Ya da alakası yoktu ben uydurdum. Yine de "ben yoldan gönüllü çıktım aga" der gibi bakıyordu hayvanat.

Her zamanki gibi facebookta dişi profillerinde dolanıp bu fotoğrafı giderliymiş, burada pek yalanası çıkmış gibi düşüncelere kapılmışken Lady Gaga'yı 39 arkadaşımın beğendiğini gördüm. Neden siki olan bir kadını (afedersiniz ama öyle yani) 39 arkadaşım beğenmiş amınakoyim dedim. Kendi arkadaş ortamında(haplı uyuşturuculu fuhuşlu ortamlar) pipili hatun diye taşak geçilen birini 39 arkadaşım beğenmişti, ne kötü lan.(Üstelik ismi de kancık köpek ismi gibi) Leydi gelip bana "yarağın iyisi kösede olurmuş ama aga" dese cevab veremem gerçi susarım.

Bugün beni böbreğimden ameliyat eden doktora gittim.(tahlili yaptırmayacağımı öğrenince babam 1 ton kafamı sikti falan böyle) Epeydir gitmediğim için doktor beni ilkin tanıyamadı. Aklımdan "ehehe benim de biri elime verse ben de bi dakka abi gelicem şimdi diyip uzaklaşırdım ortamdan ohoho" diye geçirip sırıttım falan. Ercanla yine adam muhabbetleri yaptık. Kırmızı ışığa rağmen karşıya geçerken "Almanya'da osurmak değil de geğirmek çok ayıpmış" falan dedik.



Yine böyle teknik üniversite, mühendislik, erkek doktor, kanka ve kendine sakso çeken köpek ve müzikçilerden(godoş bunlar) bahsettim. İsterdim böyle Pelinlerle, Melisalarla (Olga Nadya 1saat yuz dolear falan hiç demiyom bile) bahsedeyim ama bana her yer teknik üniversite lan. Yolun ortasında "Kırgızlar var yeni geldiler Türkiye'ye 5 6 tane" diye bağıran adamın yerinde bile olmak isterdim ama üzgünüm. Hasan Ali profesörün fotoğrafını da buraya neden ekledim bilmiyorum amına koyim.

1 comment:

Anonymous said...

ben okuyorum, evet kafan güzelmiş.